top of page

Sauswerk

Bij Schildersbedrijf Lares, jouw partner voor alles wat met schilderen te maken heeft, brengen we ons vakmanschap en onze expertise naar wanden en plafonds. Of het nu gaat om een eenvoudig project of een complex ontwerp, we hebben de ervaring en de instrumenten om het naar tevredenheid uit te voeren.

Muur schilderen
Plafond schilderen

Ons Proces

Bij Schildersbedrijf Lares volgen we een gestructureerde benadering om ervoor te zorgen dat we altijd de beste resultaten leveren. Ons proces omvat de volgende stappen:

Consultatie

We beginnen met een consult om jouw schilderbehoeften te begrijpen. Dit helpt ons om te bepalen wat voor soort verf en afwerking het beste zou zijn voor het project.

2

Voorbereiding

Voordat onze vakmannen met schilderen beginnen, bereiden ze de muren en plafonds voor. Dit kan het repareren van eventuele beschadigingen omvatten om ervoor te zorgen dat er een egale ondergrond is.

3

Schilderen

Met behulp van hoogwaardige verf en materialen, brengen ze de gekozen kleur aan. Ze zorgen ervoor dat elke laag gelijkmatig wordt aangebracht en geven bijzondere aandacht aan details om de beste resultaten te garanderen.

4

Eindcontrole en oplevering

Nadat de verf volledig is gedroogd, Doen we zorgvuldig een laatste controle om er zeker van te zijn dat alles er perfect uitziet. Eventuele noodzakelijke correcties worden uitgevoerd en we zorgen ervoor dat we de locatie schoon en netjes achterlaten.

Waarom Kiezen Voor Ons?

We begrijpen dat het schilderen van muren en plafonds meer is dan alleen maar verf aanbrengen. Het gaat om het creëren van een omgeving die een weerspiegeling is van smaak en stijl. Met ons team van ervaren schilders kunnen wij elk project tot een goed einde brengen, of het nu gaat om het schilderen van een enkele muur of een compleet gebouw.

Muur schilderen
20230914_095558-min.jpg

Op maat gemaakte offerte

Elke ruimte is uniek en vereist daarom een unieke aanpak. Wij bij Lares vinden het belangrijk om je specifieke wensen te begrijpen. Dit stelt ons in staat om een op maat gemaakte offerte te maken die past bij je behoeften en budget.

 

Neem vandaag nog contact met ons op via 070 204 2111 of e-mail ons op contact@schildersbedrijf-lares.nl voor een offerte.

bottom of page