top of page
Binnenschilderwerk
Logo

Professioneel binnenschilderwerk,
door Schildersbedrijf Lares

Schildersbedrijf Lares begrijpt hoe belangrijk het is om vakmanschap te bieden en de beste resultaten te garanderen voor binnenschilderwerken. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, ons team van deskundige schilders zorgt voor een uitstekende afwerking van al je schilderprojecten.

Bij Schildersbedrijf Lares bieden we een breed scala aan binnenschilderdiensten. Of je nu op zoek bent naar een schilder voor deuren, kozijnen, trappen of zelfs vloercoatingen, je kunt rekenen op onze passie voor kwaliteit en de precisie waarmee we elk project aanpakken.

Deuren en kozijnen

Deuren en Kozijnen

Onze schilders hebben de ervaring en expertise om deuren en kozijnen netjes en nauwkeurig te schilderen, of het nu gaat om hout, kunststof of aluminium.

Gevelkozijnen en ramen

Gevelramen en kozijnen

Laat ook gevelkozijnen en ramen stralen met het vakmanschap van Lares. Met een scherp oog voor detail zorgen onze schilders ervoor dat het er weer fris en verzorgd uitziet.

Trappen

Trappen

Of je nu op zoek bent naar een make-over van je trappen of onderhoud, wij zorgen voor duurzaam en stijlvol traponderhoud, passend bij jouw interieurontwerp.

Vloercoatings

Vloercoatings

Bescherm en verfraai vloeren met onze hoogwaardige vloercoatings. Onze schilders zijn getraind in het aanbrengen van coatings op diverse materialen. We passen ons aan jouw wensen aan zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Kies voor kwaliteit, kies voor Schildersbedrijf Lares

Bij Schildersbedrijf Lares staan we voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze professionele en flexibele aanpak, gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken, garandeert een onberispelijk resultaat voor al jouw binnenschilderwerk. Daarnaast begrijpen we dat elk project uniek is en passen we ons graag aan jouw wensen en planning aan. Zo zorgen we ervoor dat we op tijd en binnen het budget leveren.

20230914_095558-min.jpg

Transparante offertes

Wij geloven in eerlijke, transparante prijzen. Daarom zul je in onze offertes een gedetailleerd overzicht vinden van alle kosten die bij een binnenschilderproject komen kijken.

Neem vandaag nog contact met ons op via 070 204 2111 of e-mail ons op

contact@schildersbedrijf-lares.nl voor een offerte.

bottom of page