top of page

Buitenschilderwerk bij Schildersbedrijf Lares

Bij Schildersbedrijf Lares snappen we hoe belangrijk goed buitenschilderwerk is. Onze ervaren schilders hebben maar één doel: ervoor zorgen dat jouw pand er weer uitziet alsof het gisteren gebouwd is en het te beschermen tegen alle weersomstandigheden.

Schildersbedrijf Lares
Buitenschilderwerk

Houtrot Specialistische Aanpak

Inspectie

We beginnen met een grondige inspectie van het object om te zien hoe het buitenschilderwerk er nu voor staat. We checken de bestaande verflaag, het materiaal en de gehele structuur.

2

Voorbereiding

Na de inspectie bereiden onze schilders het oppervlak zorgvuldig voor op het schilderwerk. Dit kan inhouden dat ze het oppervlak zorgvuldig reinigen, schuren en plamuren voor een gladde afwerking.

3

Grondlagen

Ze brengen zorgvuldig de vereiste grondlagen aan. De gebruikte primers en grondverf zijn specifiek geselecteerd om maximale hechting en duurzaamheid van de eindverflaag te garanderen.

4

Schilderen

Met aandacht voor detail schilderen ze de buitenkant met hoogwaardige, weersbestendige verf. We streven ernaar om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven en de beste verftechnieken toe te passen om duurzaamheid te garanderen.

5

Eindcontrole en oplevering

Als het schilderwerk is voltooid, voeren we een grondige controle uit om ervoor te zorgen dat alles van de hoogste kwaliteit is. Hierna wordt het project opgeleverd.

Helaas is houtrot een veelvoorkomend probleem. Geen zorgen, ook daar hebben we een oplossing voor! We werken samen met echte houtrotspecialisten die ons helpen dit probleem bij de wortels aan te pakken en toekomstige schade te voorkomen.

Houtrot
20231002_111044-min.jpg

Transparante, Eerlijke Offerte

We begrijpen dat je als klant behoefte hebt aan inzicht in de kosten van het project. Daarom bieden we gedetailleerde, kosteloze offertes aan voor al onze diensten, inclusief buitenschilderwerk

Neem vandaag nog contact met ons op via 070 204 2111 of e-mail ons op contact@schildersbedrijf-lares.nl voor een offerte.

bottom of page